teknoloji

adtech

1 Eylül 2008 Pazartesi

Mobilya dünyası

HABERLER...
BARBO, Yeniden Aramızda

Modern ve minimalist tarzın başarılı markası BARBO, yepyeni koleksiyonlarıyla tekrar mobilya sektörünün tek ve en güvenilir adresi MobilyaDekorasyon.com'daki yerini aldı.

Devamı >>>



En Gözde Mobilya: TV Üniteleri

Son yıllarda LCD ve plazma televizyonların evlerin merkezi haline gelmesiyle birlikte mobilya firmalarının koleksiyonlarında LCD ve plazma televizyon ünite sistemleri özel bir yer tutmaya başladı.
İşte MobilyaDekorasyon.com'un üye firmalarının en yeni tasarımı olan TV ve duvar ünite sistemleri...

TV Üniteleri >>>



Hangi Burç Hangi Tarzdan Hoşlanır?

En rahat koltuk boğalara, L şeklindeki kanepeler ikizlere, kolçaklı düzgün bir koltuk oğlaklara, deniz temalı objeler tam balıklara göre... Hangi burç, hangi tarzdan hoşlanır? Merak ediyorsanız, cevabı burada...

Devamı >>>



Ev Temizliği Thomas Twin T2 ile Çok Kolay

Thomas Twin T2 sayesinde ev temizliği dert olmaktan çıkıp keyfe dönüşüyor. Thomas Twin T2 Temizlik Robotu yıkama, süpürme ve silme gibi birçok işlevi barındırması sayesinde artık ev temizliği çok pratik, basit ve kolay olacak...

Devamı >>>



İncele, yorumla, tavsiye et ve paylaş

Sitemizde beğendiğiniz ürünler için altındaki form yardımıyla, üreticisiyle irtibata geçebilir, ürünü incelediniz veya aldınız ise ürün hakkında yorumda bulunabilir, Firma logosuna tıkladığınızda adres ve telefon bilgilerine ulaşabilir "Tavsiye Et" butonuyla o ürünü arkadaşınıza önerebilirsiniz.

Haftanın Ürünü >>>



Mobilya ve Dekorasyon Haber Arşivi > >

Hiç yorum yok: